Jeg har ikke booket før, må jeg opprette bruker?

Nei, det trenger du ikke. Når bookingen er åpen og det er ledige plasser, vil det vises en booking-knapp. Trykk på denne, legg inn navn, e-postadresse og telefonnummer, så opprettes det automatisk en bruker til deg, første gangen du booker. Påloggingsinfo sendes til e-postadressen du oppgir, så sørg for at denne er riktig.

Hvor mange plasser skal jeg booke?

Du skal booke for alle som tar en plass på klatringen, inkludert voksene som er med. En familie på 4 skal altså booke 4 plasser. 

Kan jeg endre antall plasser etter jeg har booket?

Nei, det er dessverre ikke mulig. Da må du kansellere bestillingen under Mine bookinger og så booke på nytt med riktig antall plasser.