Spørsmål og svar

Jeg vil starte på klatring, hva gjør jeg?

Bare kom innom! Vi har alt utstyret du trenger og hjelper deg igang.

Må jeg være medlem for å komme på klatring?

Nei, du kan betale for en drop-in økt (50 kr), leie av utstyr er inkludert. 

Må jeg ha med noen som kan sikre meg?

Nei, vi har automatiske sikringer, som du kan bruke alene. I tillegg hjelper vi hverandre med sikring, så bare kom innom. 

Jeg har lyst å lære å sikre, hva gjør jeg?

For å sikre en som klatrer må man ta kurs. Vi tilbyr brattkortkurs ved behov, ta kontakt med oss.

Jeg har tatt brattkortkurs, men har ikke fysisk kort. Hvor får jeg tak i det?

Det er Brattkompetanse som utsender brattkort. I utgangspunktet trenger du ikke et fysisk kort, ved å logge inn på nettsiden har du kortet digitalt. For å bestille fysisk kort, tar du kontakt med Brattkompetanse.

Hvordan blir jeg medlem?

For å bli medlem må du melde deg inn via Min idrett. Etter at du er meldt inn, vil du motta en faktura for medlemskap, på e-post.

Jeg har fått feil faktura for medlemskap, hvordan får jeg ny?

Send oss en e-post post.vangklatreklubb@gmail.com så ordner vi det. Dersom du ønsker familiemedlemskap, så må alle familiemedlemmer legges inn som medlem på Min idrett.

Jeg har lyst til å leie hallen for å klatre, hvordan gjør jeg det?

Det er Vang kommune som organiserer utleie av hallen, booking gjøres på https://vangshallen.bestille.no/  Merk at leie av utstyr, ikke er inkludert.

Booking av kurs

Jeg har ikke booket før, må jeg opprette bruker?

Nei, det trenger du ikke. Når bookingen er åpen og det er ledige plasser, vil det vises en booking-knapp. Trykk på denne, legg inn navn, e-postadresse og telefonnummer, så opprettes det automatisk en bruker til deg, første gangen du booker. Påloggingsinfo sendes til e-postadressen du oppgir, så sørg for at denne er riktig.

 

Kan jeg endre antall plasser etter jeg har booket?

Nei, det er dessverre ikke mulig. Da må du kansellere bestillingen under Mine bookinger og så booke på nytt med riktig antall plasser.